Termeni si Conditii in utilizarea site-ului www.grupecoserv.ro

Scopul website-ului www.grupecoserv.ro este de a va introduce in activitatile S.C. GRUP ECOSERV S.R.L., iar website-ul este disponibil pentru informatiile si interesele dvs. Urmatorii Termeni de Utilizare,care pot fi corectati din cand in cand, se vor aplica la orice accesare a site-ului, la toate utilizarile si continutului acestuia.

1. Scopul informatiilor

Continutul website-ului S.C. Grup Ecoserv este prezentat doar pentru scopuri informationale. Site-ul nu va ofera sfaturi sau recomandari de nici un fel si nu trebuie luat ca baza a nici unei decizii sau actiuni. Sunteti sfatuti sa consultati consilieri profesionisti in domeniul respectiv, cu privire la aplicabilitatea unui anume apect al continutului.

2. Declinarea responsabilitatii

S.C. Grup Ecoserv nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici. S.C. Grup Ecoserv isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include pagube sau orice virusi care pot afecta calculatorul dvs.

3. Link-uri la alte website-uri

Orice legaturi cu alte site-uri Internet sunt oferite ca un avantaj. S.C. Grup Ecoserv nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabil de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestuia.

4. Modificari

S.C. Grup Ecoserv isi rezerva dreptul de a modifica, inlocui sau sterge orice continut sau poate restrictiona accesul sau suspenda distribuirea acestui site in orice moment si la propria sa discretie.

5. Copyright-ul si utilizarea continutului

Continutul acestui website constituie proprietatea S.C. Grup Ecoserv si este protejat de legile copyright-ului. Marca de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile si produsele prezentate pe acest site sunt protejate in intreaga lume, doar pentru folosul dvs personal si noncomercial. Nu este permisa nici un fel de modificare sau alta reproducere a continutului.Acesta nu poate fi copiat sau utilizat in nici un alt mod.

6. Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor

Orice intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii (comunicate), inclusiv orice idei, inventii, concepte, tehnici pe care le trimiteti pe acest site sau la S.C. Plus Media Pro, prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale si vor deveni proprietatea S.C. Plus Media Pro, care le va folosi fara restrictie, in diferite moduri si scopuri, inclusiv in dezvoltarea, manufacturarea si/sau vanzarea de bunuri si servicii.

7. Legea de guvernare

Accesul si utilizarea acestui website, cat si a continutului de aici, vor fi guvernate si interpretate in acord cu legile in vigoare.